dimarts, 20 de maig del 2014

Ceviche: primer concurs Bulli Bulli

Mai el hastag #gsmc o sigui gran sopar en millor companyia havia estat tan encertat. Nivelazo en tots els plats, en l'amfitrió, en l'ambient i com no en els gintònics finals.

En concurs 6 ceviches, cap peix repetit i tots d'alt nivell tant en la presentació com en el gust.

Con un par de ceviches: La imatge explica perfectament el nom del plat. Ceviche suau amb llobarro, alvocat i un toc d'anís que li anava de conya. El Pepelu es va endur el títol de guanyador en la categoria gust.
Ceviche de llamàntol i rap i tastet de bloodymary: Llamàntol i rap, amb tocs de fresons i sobretot un bloodymary brutal. La Bea s'ho va currar. Guanyadora del concurs presentació.
Triple pasión: El més ràpid en quant a preparació, alguns ja havíem arribat i el Roger encara no havia començat a preparar el seu ceviche de congre. Fresc i divertit.
Makiche: El plat més original a càrrec del Pau, Makis de ceviche de tonyina, gamba, halibut i salmó.
Xarrup de ceviche de llagostins i kikos: Gran presentació a càrrec del Martí, a la tradicional recepta de ceviche de gambes li va afegir el suc dels caps i ho va decorar amb crispetes i kikos.
Ceviche vulcano: El Víc va proposar una barreja de ceviche suau de llenguado amb mango, sens dubte el més fi i fresc. Bona combinació!!
I per postres dos fantàstics postres Tarta de formatge amb melmelada de navius a càrrec de la Sheila, i Tatin a càrrec de l'Anna (qui diu l'Anna diu el Víc)

De la beguda se'n va encarregar el Xavi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada